Bel met ons
AfspraakAfspraak maken?
Het maken van een goede fotopresentatie van een woning is vakwerk en is niet binnen een half uur gemaakt.
Wij nemen daarom ruimschoots de tijd voor het maken van de foto’s. Een afspraak kan meestal binnen 1 week worden gemaakt.
Nadat wij de woningfotografie hebben uitgevoerd ontvangt u zo spoedig mogelijk de foto’s voor de makelaar. U dient er rekening mee te houden dat dit ca. 1 tot 2 werkdagen duurt

Geslaagde verkoop van uw woning
Een goede voorbereiding is het halve werk. Stelt u uzelf eens de volgende vraag: waarom zou een potentiële koper juist voor
uw huis kiezen in plaats van de woning verder Masterbedroomin de straat? Vergelijkt u eens verschillende woningsites zoals Funda en bekijk dan goed hoe de concurrent zijn woning presenteert en waarom juist uw woning zich onderscheidt?

Woningfotografie 
Alvorens wij uw huis gaan fotograferen ontvangt u van ons tips om uw huis fotoklaar te maken. Op de dag dat wij bij u komen maken wij eerst nog een ‘rondje’ door uw woning. Wij zetten de puntjes op de ï om ervoor te zorgen dat we de mooiste foto’s krijgen.

Gaat u liever niet zelf aan de slag met de tips die u van ons ontvangt? Wij kunnen de styling van uw woning volledig uit handen nemen. Met onze kennis weten wij als geen ander hoe een woning het best kan worden gepresenteerd.

Verkoopt mijn woning nu echt sneller na vastgoedstyling en woningfotografie?

Ja, maar uiteraard spelen andere factoren ook een belangrijke rol.

  1. Is de woning goed gepresenteerd en verkoopklaar?
  2. Is de vraagprijs van de woning marktconform?
  3. Is er geen achterstallig onderhoud?

Wij hebben geen invloed op de ligging of architectuur van de woning.

Bekijk ons portfolio. Klik hier

© 2012-2020 Stijl en Verkoop│regio Haarlem e.o.│T. 085-060 5400│info@stijlenverkoop.nl│K.v.K. 55549497