Bel met ons

FLOORPLANNER/FUNDA
Floorplanner wordt gebruikt om een woning via een plattegrond interactief in 2D en 3D te presenteren. Floorplanner is gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk. Het is niet voor niets dat bij steeds meer huizen op Funda een plattegrond is te vinden. De woning komt hoger in zoekmachines en de woningzoekende krijgt een goed beeld van de indeling en maten van een woning. Stijl en Verkoop verzorgt plattegronden voor diverse makelaars en woningcorporaties, maar ook als particulier kunt u natuurlijk bij ons terecht. Genoemde tarieven zijn ex btw.

Basis plattegrond al vanaf € 21,50 
De basis Floorplanner heeft een standaard kleur-verdeling per type ruimte, inclusief maatlijnen. De maatlijnen zijn afhankelijk van de aangeleverde afmetingen. De ruimtes worden met tekst benoemd.
– Maximaal drie woonlagen
– Geen correctieronde
– Extra woonlaag € 7,50

Stijlvolle plattegrond met een maximum van drie woonlagen al vanaf € 27,50
De Stijlvolle plattegrond heeft een textuur-verdeling in plaats van een kleur-verdeling per type ruimte, inclusief meubelen en maatlijnen. Meubelen worden ingedeeld zoals aangegeven door de opdrachtgever. De maatlijnen zijn afhankelijk van de aangeleverde afmetingen. De ruimtes worden met tekst benoemd.
– Maximaal drie woonlagen
– Geen correctieronde
– Extra woonlaag € 12,50

Optioneel
– Tuin, garage, bijgebouw of anders € 6,95
– Renders i.c.m. Stijlvolle plattegrond € 5,00

Hoe werkt 3D renderen?
Van elke Stijlvolle 2D plattegrond kan een 3D impressie worden gemaakt. Dit noemen we renderen. Voor elke impressie wordt er een gewenste kijkrichting gekozen. Renderen kan alleen worden toegepast bij de Stijlvolle plattegrond. Van elke bouwlaag worden 2 renders gemaakt met een maximum van drie woonlagen, dus maximaal 6 renders.
Er geldt een vast tarief van € 5,00. 

Interactieve plattegrond
Naar eigen inzicht kan interieur worden toegevoegd en een overzicht worden verkregen in 3D.

Levertijd
De levertijd is 2-3 werkdagen.
Vragen? Wij helpen u graag verder. Bel met ons op telefoonnummer 085-060 5400.

© 2012-2020 Stijl en Verkoop│regio Haarlem e.o.│T. 085-060 5400│info@stijlenverkoop.nl│K.v.K. 55549497