Bel met ons
Even kennismaken:
Odette Koning is de oprichtster en de drijvende kracht achter Stijl en Verkoop en Stijl en Kado. Haar passie
voor styling van onroerend goed ontstond in de jaren waarin zij als makelaar werkte voor een bouw- en exploitatiebedrijf. Tot 2008 verkocht zij met gemak 5 woningen per week, maar toen kwam de crisis en moest alles uit de kast gehaald worden om woningen verkocht te krijgen. Odette ging in die tijd aan de slag met de styling van woningen, en leegstaande panden werden door haar ingericht.

Toen bleek dat dit resulteerde in snellere verkoop werden plannen voor een eigen bedrijf uitgewerkt, en met succes! Inmiddels bestaat Stijl en Verkoop bijna 5 jaar. Odette heeft niet alleen uitgebreide kennis van fotografie, ook heeft zij het diploma interieurontwerp en styling en is zij gecertificeerd vastgoedstylist en kleuradviseur. Vandaag de dag worden woningen weer goed verkocht en is er meer vraag dan aanbod. Hier zijn wij blij mee. Het is een verschuiving in ons werk omdat wij ons nu hoofzakelijk richten op interieuradvies en ontwerp en het fotograferen van woningen voor o.a. Airbnb en als naslagwerk.

Odette aan het woord:
Genoeg over mij! Graag maak ik kennis met u zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.
Een afspraak is zo gemaakt! Heeft u misschien het idee dat een interieurontwerp/advies of vastgoedstyling onbetaalbaar is?  U zult zien dat er voor elke portemonnee een creatieve oplossing is.
Graag tot ziens! 

creatieve groet

© 2012-2020 Stijl en Verkoop│regio Haarlem e.o.│T. 085-060 5400│info@stijlenverkoop.nl│K.v.K. 55549497