Bel met ons

Woningfotografie en styling| Sandy en Jos, Haarlem
Via een oud collega kwamen we voor de verkoop styling van ons huis bij Odette terecht. We waren er snel over uit Odette zou voor ons aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat ons huis zo snel mogelijk verkocht zou worden. Odette gaat voortvarend aan de slag en geeft meteen duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn. Ook geeft ze gelijk inzicht over de kosten. Met een door haar opgestelde checklist zijn wij aan de slag gegaan en zo kon Odette binnen een paar dagen aan de slag met het maken van foto’s van ons huis. Korte lijnen snel aan de slag en denken in oplossingen, daar houden wij van en Odette ook. De foto’s waren zo ontzettend mooi dat we  na 10 dagen ons huis al hadden verkocht!!
Wij kunnen iedereen aanbevelen om Stijl en Verkoop in te huren voor ondersteuning bij de verkoop van je huis!

Woningfotografie en styling| Robbert en Katrien, Wassenaar
Ons appartement stond ruim een jaar te koop en het aantal bezichtigingen was niet erg hoog. We moesten wat nieuws proberen om ons huis onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Via internet gingen we op zoek naar interieur styling. De site van Stijl en Verkoop viel ons meteen op. Mooie, lichte foto’s met een moderne styling die de mogelijkheden van een huis benadrukken. Na het benaderen van Odette kwam het al snel tot een afspraak. Een auto bomvol spullen werd uitgeladen en Odette gaf ons huis een neutrale, maar gezellige uitstraling wat leidde tot prachtige foto’s van ons huis. Nu, drie maanden later, is ons huis verkocht. De investering in het inhuren van een styliste, die de tijd neemt om alles tot in de puntjes te verzorgen was het zeker waard!

Woningfotografie en styling| Theo en Caroline, Haarlem
Wij willen graag ons huis verkopen en zochten iemand die ons professioneel kon adviseren over de optimale benutting van alle ruimtes en de presentatie op Funda. Na een aantal websites vergeleken te hebben, sprak de website van Stijl en Verkoop ons het meeste aan. Odette Koning hebben wij inmiddels ervaren als een enthousiaste en creatieve professional, die echt oog heeft voor ruimte, sfeer en presentatie. Odette denkt graag mee, staat open voor suggesties en verwerkt deze in haar plan. Ons appartement ziet er nu prachtig uit en wij hebben er vertrouwen in dat dit onze verkoop bespoedigt! Nogmaals bedankt, Odette!  Groeten van Theo & Caroline

Kleuradvies| Jolanda Termes, Castricum
Ik wilde graag mijn slaapkamer gezelliger maken. Odette heeft mij diverse kleuradviezen gegeven. Met accessoires in een passende kleur heeft mijn slaapkamer een veel leukere uitstraling gekregen. Kleine aanpassingen hebben een groot effect. Dank je wel Odette.

Woningfotografie| Gerben de Rooij, Amstelveen
Geïnspireerd door haar overzichtelijke en interessante internetsite heb ik contact opgenomen met Odette. Vanaf het eerste contact merk je dat je te maken hebt met een vakvrouw. Wij wilden graag een foto presentatie van ons huis, omdat wij voornemens zijn deze te verkopen. Ons voorstel om dit op een zaterdag te doen was totaal geen probleem. Tijdens de foto sessie geeft zij goede raad en bespreekt alles duidelijk. Inmiddels hebben wij contact gehad met een makelaar en gaan wij de foto’s gebruiken voor de presentatie op Funda. Ook de makelaar gaf aan dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn.

Openhuizenlink| Wilma en Anneke Keesman, Haarlem
Beste Odette,
Hartelijk dank dat je ons in de gelegenheid hebt gesteld om aan de OpenHuizenLink mee te doen. Uiteindelijk is ons huis verkocht aan mensen die kwamen kijken op een van die zaterdagmiddagen dat we Open Huis hielden in het kader van de tweewekelijkse openstelling zoals afgesproken met OpenHuizenLink. Je hebt ons prima begeleid in de tijd dat we hieraan deelgenomen hebben, en ook al was ons huis zeker niet het gemakkelijkste object: het is mede hierdoor toch gelukt om het te verkopen! We wensen je heel veel succes met je bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Wilma en Anneke Keesman

Interieuradvies| Gerrit Jan Nieuwenhuis, Overveen
Ik heb een schitterend gelegen zuidbalkon. Leuk ingericht met een bistrotafeltje, twee stoelen en ergens in een hoek nog een beeld. Het ziet er best aardig uit, maar als het op kleurrijke planten aankomt, ben ik een rampenplan. Vermogens heb ik geïnvesteerd in mini-heggen, kleurrijke plantenbakken, olijfbomen enz.. Tijd voor een rigoureuze aanpak. De ideeën waren er zeker wel: dezelfde kleur tegels als binnen, een zongericht ligbed en ook nog een plek om te zitten en dat alles op een balkon van 3.05  x 1.55 m. Geen makkelijke klus, dus hulp gewenst. Ook in deze was Google mijn vriend en belandde ik bij Stijlenverkoop.nl. Binnen enkele uren had ik reactie op mijn offerteaanvraag en de deal was snel gesloten. Odette is een professionele, meedenkende styliste en kwam na een uitgebreid intakegesprek al snel met schitterende voorstellen. Alles schitterend digitaal uitgewerkt. Ik was zeer blij verrast met het vrolijke en design ontwerp. Hartelijk dank aan Odette! Zeker tot weerziens. GJ Nieuwenhuis

Woningfotografie en styling| Anneke Tuast, Haarlem
In november 2011 heb ik mijn bovenwoning in Haarlem te koop aangeboden. Begin oktober 2012 kwam ik in contact met Stijl en Verkoop en Odette had leuke ideetjes. Heb haar de vrije hand gegeven en in no time toverde ze mijn huis om in een mooi plaatje. Vooral op de tweede verdieping waar de drie slaapkamers zich bevinden wist ze van een zooitje een heel mooi rustig geheel te maken. De kamers zagen er direct heel anders uit. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik Odette heel erg dankbaar ben voor alles wat ze voor mij heeft gedaan want het woordje creatief komt in mijn woordenboek niet voor. Ik had het zeker zelf niet kunnen verzinnen.

Tot mijn vreugde is inmiddels mijn huis, onder voorbehoud, verkocht.

Digitale styling | Ans en Hans Walhout, Zwijndrecht
Via een andere styliste zijn wij in contact gekomen met Stijl en Verkoop. Bij ons ging het om het maken van een 3-D snapshot (slaapkamer) van een kamer die ingericht is als kantoor, maar die ook als slaapkamer kan dienen. Odette van Stijl en Verkoop heeft hier op een professionele manier invulling aan gegeven. Op het concept konden we nog wijzigingen aanbrengen. Het is precies geworden zoals we bedoelden. Ook is Odette er in geslaagd om de werkzaamheden af te ronden vóór de landelijke open huizen dag, hoewel de tijd daarvoor beperkt was.

Al met al zijn wij zeer tevreden.

© 2012-2020 Stijl en Verkoop│regio Haarlem e.o.│T. 085-060 5400│info@stijlenverkoop.nl│K.v.K. 55549497