Bel met ons

Wat is vastgoedstyling
Vastgoedstyling zorgt er voor dat een huis aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers. Door slimme styling van het interieur kunt u rekenen op een snellere verkoop van uw woning. Wie zijn huis aantrekkelijk presenteert, trekt meer bezoekers op zoeksites zoals Funda. Stijl en Verkoop bekijkt uw huis door de ogen van de potentiële kopers.

Ik heb al een makelaar in handen, is een vastgoedstylist dan nog nodig?
Daar waar een makelaar de constructie en waarde van een huis bekijkt en bepaalt, verzorgt de vastgoedstyliste de styling van uw woning. Denk hierbij aan neutraliseren, depersonaliseren, opruimen, de juiste  meubelopstelling, ruimte creëren en het gebruik van kleur en accessoires. Dit lijkt misschien eenvoudig maar toch staan huizen onnodig langer te koop dan nodig.

Geen prijsverlaging
Het is belangrijk om te realiseren dat uw huis een marketingobject is geworden. U verkoopt uw huis en niet uw thuis. Vastgoedstyling heeft niets te maken met smaak maar laat de mogelijkheden van een huis zien. Het goed stylen van de woning levert daarom uiteindelijk meer op dan het verlagen van de vraagprijs. Een vastgoedstylist is objectief en kijkt door de ogen van de potentiële koper. Met minimale middelen wordt een maximaal resultaat behaald.

Internet – 1ste indruk
85% van de potentiële kopers start de zoektocht naar een woning via internet. Websites zoals Funda, Jaap en Huizenzoeker zijn niet meer weg te denken. Juist daarom is het zo belangrijk dat uw woning goed wordt gepresenteerd. De potentiële koper maakt namelijk op internet al de keuze om 1133242609-4794kopiede woning te bezichtigen of door te klikken. Met de juiste foto’s, pakkende tekst en een goed gestylde woning voorkomt u dat de woningzoekende doorklikt.

Ligging woning – 2de indruk
Wanneer de koper uw huis heeft geselecteerd omdat de woningpresentatie een goede indruk heeft gegeven, zal de potentiële koper uw woning gaan bekijken. De kijker wil de ligging van de woning weten, het voor- en achteraanzicht met eigen ogen zien en verdere details bekijken. Hierdoor krijgt de kijker een tweede indruk.

De bezichtiging – 3deindruk
Na de zoektocht op het internet en de beoordeling van de ligging vindt een bezichtiging plaats. De eerste minuut is voor de potentiële koper alles bepalend. In die korte tijd, puur op gevoel, weet hij of dit zijn droomhuis wordt. Een verzorgd interieur zal de 1133242292-47157potentiële koper veel meer aanspreken. Het kan zelfs van invloed zijn op de prijs van de woning. Stijl en Verkoop laat u zien hoe u met minimale investeringen van kijkers kopers kunt maken. Wilt u ook succesvol uw huis verkopen? Laat de vastgoedstyling van uw woning over aan de specialist zodat u zich kan richten op andere essentiële zaken.

© 2012-2020 Stijl en Verkoop│regio Haarlem e.o.│T. 085-060 5400│info@stijlenverkoop.nl│K.v.K. 55549497